Néhány szó rólunk

Alarm Stúdió Kft üzleti áttekintése

Tevékenységünkből adódóan foglalkozunk

 biztonsági rendszerek telepítésével.
 biztonsági rendszerek mechanikus vagy elektronikus
  telepítése és karbantartás
 biztonsági tanácsadás a nap 24 órájában (telefonon)
 riasztó (kártyás, kódos illetve biometrikus beléptetőkkel)
 Jelenleg a DSC – Paradox - Pima termékek kereskedelme
 beléptető-videó megfigyelő rendszerek értékesítése
 díjmentes felmérés árajánlat készítés
 folyamatos karbantartás- szerelői ügyelet megállapodás szerint
 rendszerek vezeték, vezeték nélküli kialakítása

Különös hangsúlyt fektetünk a könnyen telepíthető és felhasználó barát technikára. A kialakítás során biztosított a járőrszolgálathoz való átjelzés, vagy akár személyi mobil telefonra való jelzés is. Megrendelőink elképzeléseit bizalmasan, rugalmasan kezeljük és megvalósítjuk. Személyzet-portaszolgálat nélkül lehet megoldani az irodaépületek és a hozzátartozó telephely-parkoló automatikus üzemeltetését, védelmét, folyamatos kontrollálását.

A cég irányelvei szerint mindig elsődleges hangsúlyt fektet a bevált termékek alkalmazására. Munkatársaink egy részét az alapítók alkotják, a másik részét a szabadpiaci lehetőséggel alakítjuk ki, melyek tudása, szakmai szeretete magas színvonalon valósítja meg az elvégzett munkát.

Az Alarm Stúdió Kft célja hogy a munkafázisok során alkotóan tudjon együttműködni partnereivel. Megrendelőinek igényeihez teljes mértékben alkalmazkodjon, megbízható, tartós, kölcsönös kapcsolatot építsen ki. Legfontosabb célkitűzésünk a minőségi követelmény a piaci igényeknek megfelelően.

Cégünk egy dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi szolgáltatásokat nyújtó társaság. Rendszeresen elemezzük hazánk és a nemzetközi közbiztonság helyzetét, hogy feltérképezzük partnereink számára az aktuálisan legkritikusabb területeket. Elemzéseink alapján láthatóan hazánkban és a kelet-európai országokban növekvő tendenciát mutat a benzinkutaknál elkövetett bűncselekmények száma, ezen belül is a fizetés nélküli távozások.

Ebben nagy szerepet játszanak az emelkedő benzinárak, illetve az elkövetés összegének mértékéből adódó minimális elfogási esély és a büntetési tételek alacsony volta. Ezen cselekmények 95%-a nem éri el a bűncselekmény kategóriát, mindössze szabálysértésnek minősül. Az esetenként vett kárösszegek ugyan csekélyek, de az elemzések alapján éves szinten átlagosan benzinkutanként eléri a 2 millió forintot. A felderítési arány illetve az ebből megtérülő kárérték pedig szinte elhanyagolható. Nemzetközi tapasztalatokat figyelembe véve cégünk több alternatívát is kidolgozott e bűncselekmények megelőzésére, melyek megtérülési aránya a jelenlegi adatok alapján kutanként átlagosan fél és egy év között mozog.

Egyben ezek a rendszerek az egyéb erőszakos bűncselekmények elkövetőit is visszarettentik, mivel fizikailag nehezítik a menekülés lehetőségét. A kidolgozott megoldásoknál figyelembe vettük, hogy az ügyfélforgalom a továbbiakban is a lehető legkisebb zavarral történjen, az ügyfelek mégis egy biztonságosabb és kulturált modern megoldású rendszert láthassanak. A megelőzés elsődlegesen arra épül, hogy fizikailag megakadályozzuk az elkövetőt a benzinkút elhagyásában. Megoldásként több alternatívát dolgoztunk ki, felhasználva a modern parkoló rendszerek tapasztalatait. A földbe süllyedő fix telepítésű távozás gátlókat a modern határőrizeti pontokon is nagy hatékonysággal alkalmazzák, egyben esztétikus megoldás. Sok esetben elegendő a hagyományos sorompók alkalmazása is, melyre szintén megfelelő megoldást kínálunk.

A rendszer lelke mégis az, hogy a fizető ügyfelek zökkenőmentesen távozhassanak a benzinkútról, mit sem érezve a szigorú ellenőrzésből. Erre is több koncepciót dolgoztunk ki. Egyik megoldás a gépjárművek rendszám alapján történő átengedése. Ebben az esetben a pénztáros beírja a fizető ügyfél rendszámát, a rendszer ezt a kilépési pontnál egy kamera segítségével automatikusan ellenőrzi, és engedi fizikailag tovább.

A második megoldásnál az ügyfél a pénztárnál egy úgynevezett „vendégkártyát” kap, melyet a kapunál az ott elhelyezett leolvasó berendezésbe kell helyeznie, a kártyát a berendezés elnyeli és a fizikai akadályt feloldja.

Az adott eszközöket úgy válogattuk össze, hogy azok önállóan is szünetmentes működést biztosítsanak. A tűzrendészeti szabályok értelmében minden fizikai eszköz rendelkezik olyan bemenettel mely a helyi tűzjelzőrendszerhez csatlakoztatva veszélyhelyzetben akadálytalan közlekedést tesz lehetővé. Lehetőség van a távoli vezérlésre is, a felmerülő előre nem látható esetek kezelésére, ezek viszont a rendszerben rögzítésre kerülnek, utólag visszakereshetők, csökkentve a visszaélések lehetőségeit. A kilépési pontokon szükség esetén kaputelefonok segítik az ügyfeleket a biztonságos kijutásban.

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy megtisztelt bennünket azzal, hogy időt szánt ismertetőnk elolvasására. Bízunk abban, hogy sikerült részletes tájékoztatást adnunk a rendszer alapelveiről, szolgáltatásairól és működéséről. Mellékelten elküldjük teljes cégismertetőnket, mely egyéb biztonságtechnikai és vagyonvédelmi szolgáltatásainkat foglalja össze. Amennyiben valamely ágazatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Alarm Stúdió Kft

2085 Pilisvörösvár Pozsonyi utca 69.

web: www.alarmstudio.hu

          www.iptarhely.hu

mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

tel:    0670/779-6429 Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!