Távfelügyelet

24 órás szolgálat

A riasztórendszerek önmagukban csak jelezni képesek, ha valami esemény történik Az emberek nagy része teljes közönnyel fogadja a ma már mindennapos szirénázásokat. 

Távfelügyelet:

A riasztórendszerek önmagukban csak jelezni képesek, ha valami esemény történik Az emberek nagy része teljes közönnyel fogadja a ma már mindennapos szirénázásokat. A távfelügyeletek viszont minden esetben azonnal szakszerűen beavatkoznak és így megakadályozzák a káresemények létrejöttét. 

Hogyan működik?

A riasztórendszerek jelzései egy központi diszpécser állomásra futnak be analóg telefon vagy GSM telefonvonalon keresztül. Az ott dolgozó munkatársunk azonnal a helyszínre küldi a járőrszolgálatot. Kiképzett munkatársaink a helyszínen ellenőrzik a nyílászárok zártságát, az üvegfelületek, ablakok épségét. Az így tapasztaltakat a diszpécser felé továbbítják, aki ezekután az Ön által meghatározott személyeket telefonon értesíti.

Mi történik, ha tényleg betörtek?

Amennyiben az elkövető még a helyszínen tartózkodik a járőr megkísérli annak elfogását, és az ott tartását a rendőrség kiérkezéséig. Azonnal megkezdi a kárenyhítéshez szükséges intézkedéseket, értesíti a rendőrhatóságot és biztosítja a helyszínt, amíg Ön vagy meghatalmazottja a helyszínre nem érkezik. 

Megéri ez nekem?

Magyarországon a statisztikák alapján a lakosságot 5 évente, míg az üzleteket 3 évente éri valamilyen vagyon elleni bűncselekmény. Ezek átlagos kárértéke 600.000,-Ft. Egy üzlethelység vagy kisebb lakás riasztórendszerrel történő felszerelése már 100.000,-Ft-ból megoldható. A távfelügyelet átlagos havidíja 5000.-Ft. Több mint 8 év biztonság érhető el csak azzal, hogy egy betörést megakadályoztunk. A kellemetlenségek és esetleges pótolhatatlan családi vagy egyéb tárgyak elvesztése pedig szinte megfizethetetlen.

Hogyan csatlakozhatok a rendszerhez?

Amennyiben meglévő riasztórendszerrel rendelkezik, akkor kollégáink egy előre egyeztetett időpontban egy egyszeri belépésidíj fejében a rendszerünkre csatlakoztatják és felprogramozzák az Ön készülékét és vagyontárgyai máris 24 órás védelem alatt állnak. Abban az esetben, ha Ön még nem rendelkezik riasztórendszerrel akkor kollégánk a helyszínen felméri a védelmi igényt, és ingyenes árajánlatot tesz a kiépítésre.

Tűz vagy egyéb érzékelő is beköthető?

Természetesen tűzjelzők, gázérzékelők és egyéb hasonló érzékelők is beköthetők a rendszerbe. Távfelügyeletünkön ezek külön jelzésként jelennek meg és diszpécserünk ezek alapján kezdi meg az intézkedést.

 

 

 Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!