Segély hívó

Lelkiismeret furdalása van, mert nem tud idős szerettei mellett lenni? Ezen talán segíthetünk!

 

Biztos hallott Ön is a hírekben, hogy idős emberek elmentek lakhelyéről és órákon át nem találták őket

Mindenki kereste Őket, de aztán szerencsére megtalálták átfagyva, kimerülve, de épségben.Sajnos ettől vannak szomorúbb esetek amikor nem tud
segíteni senki és tragédiával végződik az eset. 

De környezetünkben más történetekkel is találkozhatunk, az egyedül élő idős ember elesett az otthonában, leesett az ágyról, vagy csak egyszerűen rosszul lett és nem volt a közelben hozzátartozó, aki segítséget tudott volna neki nyújtani. 

Régen mindig volt valaki aki figyelt a másikra és a szomszédokra, de mostanság megváltozott a világ. Mindenki rohan, siet valahova és e rohanó világban kevesebbet tudunk foglalkozni a másikkal, és egyre nagyobb gondot okoz az idős hozzátartozók felügyelete.


Sok esetben a szülők a gyerekek és az unokák más-más településen laknak országszerte. Így mindkét fél részéről felmerül , hogy idős beteg szeretteink folyamatos felügyeletet és hatékony gyors segítséget kapjanak szükség esetén.

Egy személy felügyelő készülék nyugalmat okozhat ezekben az esetekben, maga a készülék egy kifejezetten idősek részére készült. A segélyhívó, segélykérő eszköz minden percben rendelkezésre áll az idős vagy beteg emberek számára, megóvja és segíti őket a mindennapi élet több területén.

Néhány fontosabb funkció:
-Segítséghívás egy gombnyomásra (személyvédelem)
-A készüléken található egy  S.O.S. gomb, amit vagy csuklón hordható vagy nyakba akasztható és az eszközön  található segélyhívó gomb megnyomásával azonnali segítséget kérhet a diszpécser szolgálattól.
-Mindig pontosan tudhatja, nyomon követheti, merre jár hozzátartozója.
-A készülékben található beépített GPS lehetővé teszi, a tartózkodási helyét és mozgását, folyamatos nyomon követését, így Ön mindig tudhatja, merre jár szerette.

 

  Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!