IP kamera webtárhely

A világ bármely pontján nyomon tudják követni a kamerarendszerükön keresztül a tárolt felvételeiket, melyek folyamatosan kommunikálnak a távoli szerverrel.

Tovább az IP tárhely felületére!

Egy kifejlesztett tárolórendszer az IP világában

Kínálatunk analóg és az IP felügyeleti rendszer tárolása országszerte. Mi megadjuk azt a berendezést a lakástulajdonosoknak, üzlettulajdonosoknak, hogy a világ bármely pontján nyomon tudják követni a kamerarendszerükön keresztül a tárolt felvételeiket, mely folyamatosan kommunikálnak a távoli szerverrel.

Vezetékes vagy vezeték nélküli WIFI kamera segítségével egyszerûen és könnyedén telepíthetünk egy videó megfigyelõ rendszert. Az IP kamerák egy professzionális biztonsági rendszerek mely lehetõvé teszik az élõ és rögzített videók megtekintését távolról a felhatalmazott személynek.

Számos tényezõt figyelembe kell venni a tervezés során, mint például az internetkapcsolat sávszélességét. Célunk az is hogy segítsük a telepítõknek megtervezni a megfelelõ IP rendszert. A kialakításában nagy szerepet játszik az IP hálózaton történõ adatforgalom, a videófelvétel, a kamerák száma, és az FPS ( képkocka másodpercenként).

Egy rendszer, sokkal több lehetőséggel ...

Biztosítsa házát, ellenőrizze a gyerekeket az iskolából jövet, az ip tárhely lehetővé teszi, hogy bekapcsolódjanak a világon bárhonnan, bármikor.

 

Nézze meg, több mint otthon

Az egyszerű beállítás és a "problémamentes" távoli hozzáférést nyújt a www.iptarhely.hu tökéletesen vigyáz otthonára, ha nem tud ott lenni.

A gyerekek

Nehéz mindig ott lenni, de az ip tárhellyel megteheti, hogy egy anya vagy apa könnyebben láthassa gyermekeit. Használja az ip tárhelyet bárhol, bármikor. Jelentkezzen be és ellenőrizze a gyerekeket valós időben.

Védje szeretteit

Tartsa szemmel minden alkalommal a tiszteletreméltó rokonokat, különösen az idős embereket, ha nem lehetnek ott, így könnyedén ellenőrizheti ha esetleg bármi probléma felmerülne.

Háziállat kamera

Miután egy kisállat otthon örömet okoz, így soha nem hagyjuk őket egyedül www.iptarhely.hu

Dada kamera

Soha ne hagyjon ki egyetlen pillanatot sem. Használja az ip tárhely dada kameráját, és ellenőrizze a gyerekeket akkor is ha nem lehet ott.

Biztonságos a fészer

A ház és istállók miatt lehet ok az aggodalomra, nem védettek. Tartsa biztonságban az ip tárhellyel és kapjon értesítést, amint valami gyanús történik.

 

Biztonságos második otthon

Ne essünk pánikba ha felügyelet nélkül hagyja nyaralóját, az ip tárhellyel akkor is látja és halja, mert a kamera mindig éber.

A figyelemmel kísért istálló

Az ip tárhely egy megfizethető megoldást nyújt az Ön számára, hogy Ön az állatokat akkor is láthassa, ha éjszaka van és nincs ott. Ellenőrizze minden rendben van e, még ha csendes az éjszaka akkor is.

Vadvilág kamera

Fotózza a kamerával és mentsen minden csipogást vagy madár csicsergést.

Különbféle állatok rögzítését is lehetővé teszi, és tárolja a vadon élő állatok fotóját. lehetővé teszi, hogy ne hagyjon ki egy pillanatot sem, és töltse le hogy élvezni tudja később .

Jellemzők

Az ip tárhely tele van funkciókkal. Célja, hogy az élet könnyebb legyen - melynek köszönhetően szilárdan ellenőrizheti, amit nézni akar.

 

 

Kiváló minőségű videó és audio
Szereti látni és hallani a világ minden pontján. A kiváló minőségű kamera ragyogó színeinek ábrázolása, fantasztikus éjjellátása és a hangminősége.

Infravörös éjjellátó
A kamerák éjjel-nappal védelmet nyújtanak, infravörös éjjellátó része lehetővé teszi, hogy akár 15 métert is lásson koromsötétben.

A Wi-Fi technológia
Néhány kamera legújabb és legnagyobb Wi-Fi technológiája az, amely biztosítja a leggyorsabb és legszélesebb hálózatot.

Gyors és könnyű létrehozni
Állítsa be mint a fényképezőgépet, lépésről-lépésre kövesse az útmutató folyamatot. Saját telepítő szoftverrel, router konfigurációval és egy kis technikai varázslattal! Láthatjuk a kamerát élőben és az  online képkockákat!

Különböző ingyenes alkalmazások
Az ip tárhely lehetővé teszi, hogy élőben tudjon csatlakozni az iPhone, iPad, Android okostelefonjára.

Adjon hozzá több kamerát
Az ip tárhely fiókjához adjon több kamerák. Hozzáadhat olyan kamerákat amelyek különböző helyszíneken vannak beállítva így könnyedén kezelheti és megtekintheti azokat, pl: otthonba, kertbe, irodába, nyaralóba vagy akár bárhol!

Mozgásérzékelés
A fejlett kamera egyik technológiája, ha beállítjuk mozgás érzékelést a látómezőben akkor azonnal látjuk a cselekvéseket. Győződjön meg róla, hogy csak akkor van felvétel ha valóban megtörtént a mozgás!

Tárolt klipeket online fiókja
Minden mozgást észlel az ip tárhely kamerája és azonnal megtekintheti és felülvizsgálhatja, mentheti a saját felhasználó fiókjában a tárolt képeket akkor amikor csak szükséges, bárhol is van.

Letöltés
Letöltheti a korlátlan rögzített képeket közvetlenül az ip tárhely oldaláról teljesen ingyen. 

Sávszélesség barát
A kamerák nem folyamatosan használják a sávszélességet, mint más internetes kamerarendszerek, így nem terhelik le az Ön internet hálózatát!

Magas szintű biztonsági fiók
Figyelmébe ajánljuk a https-el védett biztonsági oldalunkat amely a legmodernebb technológiát biztosítja.

A fiókja vezető titkosítási technikákkal van ellátva. 

Nincs szükség számítógépre
Ellentétben a web kamerák vagy más internetes kameráknál, az ip tárhely teljesen önállóan működik, és nem igényel külön számítógépet vagy önálló digitális megfigyelő rendszereket, így Ön munkát, energiát és pénzt takarít meg.

Nincs szükség elemre
Ne aggódjon, hogy a kamerákból kifogy az elem! A kamerák közvetlenül a hálózatról veszik a tápellátást, így nincs gondja az elem cseréjéről. 

 

 

 

Díjcsomagok

  

3 napos csomag

 Kamera Ár/k  Ajándék nap
1db 800Ft/k --
2db 750Ft/k --
3db 700Ft/k --
4db 650Ft/k --
5db 600Ft/k --
5db+ 500Ft/k --

 

7 napos csomag

 Kamera Ár/k  Ajándék nap
1db 1000Ft/k +1 nap
2db 950Ft/k +1 nap
3db 900Ft/k +1 nap
4db 850Ft/k +1 nap
5db 800Ft/k +1 nap
5db+ 700Ft/k +1 nap

 

14 napos csomag

 Kamera Ár/k  Ajándék nap
1db 1800Ft/k +2 nap
2db 1700Ft/k +2 nap
3db 1600Ft/k +2 nap
4db 1500Ft/k +2 nap
5db 1400Ft/k +2 nap
5db+ 1300Ft/k +2 nap

 

30 napos csomag

 Kamera Ár/k  Ajándék nap
1db 3600Ft/k +3 nap
2db 3500Ft/k +3 nap
3db 3400Ft/k +3 nap
4db 3300Ft/k +3 nap
5db 3200Ft/k +3 nap
5db+ 3100Ft/k +3 nap

 

60 napos csomag

 Kamera Ár/k  Ajándék nap
1db 4500Ft/k -- nap
2db 4400Ft/k -- nap
3db 4300Ft/k -- nap
4db 4200Ft/k -- nap
5db 4100Ft/k -- nap
5db+ 4000Ft/k -- nap

 

*k = Kamera, melyet online rendszerünk segítségével elérhet.  Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!