Biztonsági szolgálat

Biztonsági szolgálat

Bízza ránk ingatlana- telephelye védelmét, mert a biztonság többé nem illúzió!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérjen ajánlatot tőlünk! 

VÉGRE EGY SZEMÉLY- ÉS VAGYONVÉDELMI CSAPAT, AMELY AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABJA SZOLGÁLTATÁSAIT!

Mit ér az a személy- és vagyonvédelmi szolgáltatás, amely partnereire ráerőltet olyan megoldásokat is, amelyekre nekik nincs is szükségük?
Miért fizetne Ön olyan szolgáltatásokért, amelyeket aztán ki sem tud használni?
Mi több, miért fizetne, mondjuk egy portást és egy biztonsági embert egyszerre, mikor mi tudunk egy olyan megoldást, amely kiváltja ennek a két embernek a munkáját.
Ezzel pedig pénzt takarít meg, méghozzá nem is keveset.

MIBEN MÁS AZ APS SECURITY A TÖBBI BIZTONSÁGI CÉGNÉL?

Én azt mondom kedves látogató, hogy legyünk őszinték egymással. Hagyjuk a sallangot, és beszélgessünk úgy, mintha egy asztal mellett ülnénk. Ott például elmondanám Önnek, hogy sok (szerencsére nem az összes) személy- és vagyonvédelemmel foglalkozó cég csak azt nézi, hogyan lehetne minél több helyre bejutni. Ennek egyik legkönnyebb útja, hogy szolgáltatásaikat nagyon olcsón kínálják.

HOGYAN TUDJÁK EZT MEGTENNI?
Úgy, hogy szakképzetlen biztonsági emberek tömegét veszik fel.
Úgy, hogy szolgáltatásaik mögött nincs valódi tartalom.
Ezzel pedig partnereik kockázata igencsak magas lesz.

MIT KÍNÁL A MAGAS KOCKÁZATTAL SZEMBEN AZ APS SECURITY?
Először is szakképzett embereket! Mi több, garantáljuk Önnek, hogy nem csak szakképzettek, hanem olyan személyek, akik érdemben tudnak válaszolni egy cég telephelyére, irodaházába betoppanó érdeklődőnek.
Másodszor pedig, személyes megbeszéléseink során egyenesen az Ön igényeire szabva alakítjuk ki személy- és vagyonvédelmi megoldásunkat.

 Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!