KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Megválaszolatlan kérdése van? Itt megtalálja a válaszokat!

Mennyibe kerül egy átlagos lakásba a riasztórendszer?

A behatolásjelző rendszerek összetevőit (riasztóközpont, kezelők, nyitásérzékelők, mozgásérzékelők, stb.) nem lehet a lakás méretére vetíteni, a lakás biztonságos és a MABISZ előírásoknak is megfelelő védelmi rendszerét minden esetben szakembernek kell összeállítani. A helyszíni szaktanácsadás díjmentes. Munkatársunk megadja Önnek a felszerelésre javasolt és az Ön igényeinek megfelelő eszközök típusát és árát. Ha az ajánlatot elfogadja, rendszerét a lehető legrövidebb időn belül telepítjük.

Hogyan kaphatok árajánlatot riasztórendszer telepítésre?

Hívjon minket telefonon, vagy küldjön e-mailt, melyben megadja telefonszámát, munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül visszahívja Önt.

Van már riasztórendszerem és szeretnék távfelügyeletet, mit kell tennem?

Ügyfélszolgálati irodáink készséggel állnak rendelkezésére, telepítőink néhány napon belül a helyszínen felprogramozzák a riasztórendszerét.

Vásároltam egy lakást, amelyben fel van szerelve egy riasztórendszer, de nem tudom, hogy működik-e. Mit tegyek?

Ügyfélszolgálati irodáink készséggel állnak rendelkezésére. Ha rendszere nem csatlakoztatható távfelügyeletre, vagy Ön nem kívánja igénybe venni ezt a szolgáltatást, az átvizsgálás egyszeri díját és a kiszállási díjat számoljuk fel. A felprogramozást, átvizsgálást megrendelheti telefonon, vagy személyesen.

Vidéken lakom. Ott is igénybevehetem a távfelügyeletet?

A kivonulási terület keresőben találja meg a települések listáját, valamint a szolgáltatási díjakat. Ha az Ön által keresett település nem szerepel a listában, az azt jelenti, hogy ott a Multi Alarm Zrt. távfelügyeleti szolgáltatásai közül az értesítéses szolgáltatás vehető igénybe.

Nincs vezetékes telefonom. Akkor is igénybe tudom venni a távfelügyeletet?

Ebben az esetben a GSM átjelző jelenthet megoldást. A GSM átjelző telepítésével kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálati irodáinkat telefonon vagy e-mailben.

 

 Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!