IP rendszerek online arhíválása, kezelése egyszerűen.

IP tárhelyünk segítségével bármikor, bárhonnan elérheti IP rendszereit.

Kínálatunk analóg és az IP felügyeleti rendszer tárolása országszerte. Mi megadjuk azt a berendezést a lakástulajdonosoknak, üzlettulajdonosoknak, hogy a világ bármely pontján nyomon tudják követni a kamerarendszerükön keresztül a tárolt felvételeiket, mely folyamatosan kommunikálnak a távoli szerverrel.

Vezetékes vagy vezeték nélküli WIFI kamera segítségével egyszerûen és könnyedén telepíthetünk egy videó megfigyelõ rendszert. Az IP kamerák egy professzionális biztonsági rendszerek mely lehetõvé teszik az élõ és rögzített videók megtekintését távolról a felhatalmazott személynek.

Számos tényezõt figyelembe kell venni a tervezés során, mint például az internetkapcsolat sávszélességét. Célunk az is hogy segítsük a telepítõknek megtervezni a megfelelõ IP rendszert. A kialakításában nagy szerepet játszik az IP hálózaton történõ adatforgalom, a videófelvétel, a kamerák száma, és az FPS ( képkocka másodpercenként).

A felvételek megtekintése és megosztása

A felvételek megtekinthetőek letölthetőek egy egyszerű módon. Igénytől függően lehet backup mentéseket kérni amit cégünk elküld e-mailban.

Élő megfigyelés
Letölthető videofelvételek
Több felhasználói megtekintés
Több kamera felvétele egy helyen
Végleg kimentheti videofelvételeit és tárolhatja  bizonyítékait
Videó képek lementhetőek JPEG, vagy  zip formátumban
Tolvajok nem képesek ellopni a számítógépet, merevlemezt, rögzítő eszközt, mert nem található a helyszínen.
Minden adat felhőben tárolódik az iptárhelyen.
Korlátlan néző és egyidejű felhasználó érheti el a rendszert  bármikor és bárhonnan

 

Mozgásérzékelés és riasztás

Biztonságot a lopás megelőzésére és az Ön nyugalma érdekében.
Ne pazarolja az idejét és pénzét felesleges várakozással. Az iptárhely-től azonnal kap  egy figyelmeztető e-mailt amikor az internet kapcsolat megszakad, vagy ha újrakapcsolódik, így tud intézkedni , hogy a rendszer tovább üzemelhessen gondtalanul.
Mozgásérzékelés riasztás
E-mail értesítés
Mozgásérzékelés maszkolás
Nincs hardware hiba
Fényerő és a kontraszt normalizálása
Ha a kamera nem érhető el  különböző problémák miatt, mint például a helyi hálózat / ISP / vagy a kamera leállása miatt mi azonnal értesítjük
E-mail értesítés több címzett számára
Tárhelyet tudunk megtakarítani ha  a kamerát mozgásérzékelésre kapcsoljuk így nagy mértékben csökkentheti a felhasznált lemezterület, ezáltal több időt tud rögzíteni

 Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!