Bizalom a keze ügyében...

A mai kor követelményeit is figyelembe véve állítottuk össze beléptető rendszereinkhez használt eszközeink listáját. Ebbe természetesen beletartoznak a munkaidő nyilvántartó software és a hazánkban jelenleg még ritkán alkalmazott rendszámfelismerő beléptetők. Teljeskörü megoldást tudunk nyújtani az egyedi beléptetőktől egészen a több száz beléptetési pontig. Palettánkon megtalálhatók a numerikus kóddal, közelítő kártyával, illetve a biometrikus elven működő (újlenyomat, szem írisz vizsgálat) beléptetők minden válfaja. Tapasztalataink és ügyfeleink elvárása alapján tervezzük rendszereinket. A belépési pontok mechanikus védelmére és az illetéktelen belépések megakadályozására minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk, legyen itt szó egyszerű mágneszáras, sorompó rendszeres, forgóvillás, vagy a nagy biztonságú beléptető kapszulákig.

Termékeink minden igénynek megfelelnek, legyen szó akár lakossági, kereskedelmi, akár ipari alkalmazási területről. A berendezések telepítését követően magyar nyelvű kezelési leírást és műszaki dokumentációt adunk megrendelőinknek.

 Távoli segítség igénylése esetén szüksége lesz a TeamViewer programra, hogy kollégánk segíthessen önnek megoldani problémáját. Kattinston a képre és töltse le a programot, majd kövesse kollégánk utasításait!